Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

Grenade Thermo Detonator 100 Capsules

Egységár: 120 Ft/Caps
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: Grenade_Thermo_Detonator_100_Capsules
Gyártó:

A termék leírása

GRENADE THERMO DETONATOR

Mintegy 3 évvel ezelőtt az Egyesült Királyság egyik elit harci alakulatának, nevezetesen a Királyi Haditengerészetnek egy katonája, megkereste a Grenade alapítóját és igazgatóját Alan Barratt-t, hogy segítsen a 22. Regiment, azaz az SAS (Special Air Service) kötelékébe való bejutáshoz szükséges felvételi vizsga teljesítésében. A kommandós testzsírt akart veszíteni és miközben javítani kívánt fizikai teljesítményén, állóképességén és erőszintjén. A katona számos terméket próbált már, de nem talált olyat, ami valóban lenyűgözte volna, és pontosan azt hozta volna, amit vár egy ilyen formulától! A feladat tehát egy olyan hatóanyag választás és hatóanyag kombináció összeállítása volt, ami nem egy újabb a sokat ígérő, de keveset teljesítő zsírégetők sorában, hanem valóban MŰKÖDIK! A cél kitűzését hónapokon át tartó kutatómunka és tesztelés követte, és ez a megfeszített és kompromisszumokat nem ismerő munka végül egy olyan terméket eredményezett, ami olyan szigorú tesztelésen is átment, mint a SAS felvételi vizsga!

HOGYAN MŰKÖDIK

» Zéró éhségérzet!
» Kirobbanó energiaszint...mely hosszú órákon keresztül elkísér!
» Nincs energiaszint zuhanás a hatás elmúltával!
» Drámai ütemű zsírvesztés!
» Fokozott mentális élesség és szellemi teljesítőképesség!

A kommandósunk nem csupán az egyetlen jelölt volt a 200 jelentkezőből, aki csont nélkül teljesítette a felvételi követelményeket és a felvételt követő 4 hetes kiképzést, de a kiképzés után azonnal jelentkezett, hogy a katonatársai is igényt tartanak a formulára...

Tehát a gránát betalált és hatalmasat robbant...a legenda megszületett és nem hivatalosan a katonai túlélőcsomag nélkülözhetetlen eleme lett! A Grenade - Thermo Detonator azóta a világ egyik leggyorsabban fejlődő zsírégető márkája lett, melynek nyomán mára több mint 130 országban forgalomban van! A Grenade garantáltan a legerőteljesebb és leghatékonyabb zsírpusztító hatóanyag keverék, ami valaha is piacra került! Akár profi sportoló, akár elit katona, akár egy átlagos fitness örült vagy, a Grenade - Thermo Detonator az a formula, amire szükséged van a zsírraktárak leépítéséhez, a száraz izomtömeg megőrzéséhez és a fizikai teljesítményed maximalizálásához!

A Grenade - Thermo Detonator a zsírraktárak elleni harc legújabb és egyben legkegyetlenebb fegyvere! Speciális hatóanyagmátrixa maximalizálja a szervezet legfontosabb zsírégető hormonjának (norepinefrin) szintjét, felpörgeti az anyagcsere sebességét, csökkenti az éhségérzetet, anélkül hogy a legtöbb zsírégető formulára jellemzően fokozott ingerlékenységet, idegességet okozna! A Grenade stimuláns mátrixa hosszantartó, stabil energiaszintet biztosít, miközben nem okoz energiaszint zuhanást a hatás elmúltával. A Grenade megalkotása során csak valóban bizonyított hatékonyságú összetevőket alkalmaztuk, pontosan a klinikailag hatékonynak talált dózisban! Az eredmény egy olyan keverék, ami drámai ütemű zsírvesztést, kirobbanó energiaszintet, mentális fókuszt és étvágykontrollt garantál, miközben pajzsként védi a száraz izomtömeget!


 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő