Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

A Legginsem és Én

A Legginsem és Én

A Leggingszem és Én


Emlékszem, mikor elsőnek lementem az edzőterembe. Alig mertem bemenni, féltem, hogy tele van izmos férfiakkal és nagyon csinos lányokkal. Persze én azért mentem, hogy jobb legyek, mint most. Gondoltam mindenki elkezdte valahol, így bátorságot vettem magamon és útnak indultam.

Az első edzésem nem is volt edzés. Csak néztem miket csinálnak a többiek. Tanácsot kértem egy edzőtől, majd hazamentem és otthon videókat nézegettem.

Második alkalommal már felkészülten mentem (gondoltam én). Azt legalábbis tudtam, hogy a kerek fenékhez guggolni kell. Képzeld el , hogy a piacon vett kis cicanaciba elkezdtem guggolni…akkor nem is értettem miért áll az összes férfi mögöttem és miért néz rám csúnyán az összes lány, majd a pultos fiú szólt, hogy nem csak látja a pillangót a fekete tangám hátulját, de ki is szakadt a nacim. Nagyon ciki volt, többet nem mentem abba a terembe.

Nagyon bántott a dolog, reméltem nem kerülök fel a youtube-ra vagy a facebookra , nem akarom hogy az összes ismerősöm rajtam röhögjön. Nem adtam fel. Vettem egy másik nacit, de nem a piacon.  Megfogadtam, hogy soha többet nem fordulhat ez elő velem!

Egyszerűen fogtam magam, felmentem a netre és megnéztem miben edzenek a legnagyobb fitnesz sztárok. Ott láttam meg. A leggingsem.

Ültem a laptopom előtt és csak bámultam a videót, melyben egy fitnesz sztár eddz abban a leggingsben. Döbbenet. Szerintem vagy egy órán át néztem egy három perces videót.

Kell nekem.

Kerestem kutattam, nehéz volt rátalálni de meglett. Meg is rendeltem. Nem volt olcsó. A piaci nacimhoz képest talán 10x annyiba került.

Amíg meg nem érkezett nem is mentem edzőterembe. Nagyon izgatott voltam, pedig csak két napról volt szó. Mikor megérkezett majd kiugrottam a bugyimból. Az első utam az edzőterem volt.

Képzeld el, ahogy magabiztosan bemész a terembe, oda állsz a pulthoz leadod a bérletet kapod érte a szekrény kulcsot. Úgy vetkőzöl, hogy tudod, ez lesz életed legjobb edzése. A leggingsed ordít, hogy vegyél már fel. Ragyog mikor előhúzod a táskádból. Húzod fel a lábadon, érzed az anyagában az erőt, tökéletesen passzol a testedhez, eggyé váltok. Csak te és a leggingsed.

Magabiztosan mentem fel a vasak közé. Minden egyes guggolásomnál lelassult az idő. Mosolyogva néztek a többiek. Büszkén edzettem, olyan jól éreztem magam, mint még soha.  Mindenki olyan barátságos volt velem, azt mondták olyan tündöklő a kisugárzásom.

Soha többé nem mentem le edzeni a leggingsem nélkül. Olyan ő nekem, mint levesnek a só. Megszínesíti az életem. Jobbá tesz, erősebbé és kitartóbbá.  Eggyek vagyunk, a legginsem és én.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus