Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

MHP Activite Sport 120 Tablets

Egységár: 67 Ft/Caps
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: MHP_Activite_Sport_120_Tablets
Gyártó:

A termék leírása

MHP ACTIVITE SPORT

AMITŐL KIMAGASLIK A TERMÉK:

- Növeli a Szabad Aminosavszintet 184%-kal
- Növeli a BCAA Hasznosulást 142%-kal
- Növeli az Állóképességet Edzés Közben 143%-kal
- Csökkenti a Tejsavszintet 275%-kal
- Teljes Spektrumú Vitamin és Ásványianyag formula
- Ásványianyagok Kelát Formában
- Kiemelkedősen Magas ORAC-értékű Antioxidáns Keverék Zöld Teával, Alfa-liponsavval és CoQ-10-zel
- Elnyújtott Adagolás a Folyamatos Tápanyagellátás Érdekében

Az ACTIVITE SPORT a világ első multivitamin és ásványianyag komplexe, mely speciálisan azok számára készült, akik intenzív edzéseket folytatnak, és többet akarnak egy átlagos multivitaminnál! Az ACTIVITE SPORT szabadalommal védett anabolikus enzimrendszere és interaktív tápanyag felhasználás optimalizálója, az Anabolase maximalizálja a protein, a szénhidrát és zsír felhasználást, miközben a vitaminok és ásványianyagok teljes spektrumát kínálja, a leginkább bioaktív (kelát) formában, egy egyedülállóan magas ORAC értékkel rendelkező antioxidáns-komplexszel kiegészítve! Az eredmény felgyorsult izomregeneráció és növekedés, megerősített immunitás és azonnali teljesítménynövekedés! Ez a tökéletes multivitamin! Mindenki tisztában van a multivitamin és ásványianyag kiegészítés szerepével az általános egészségi állapot tekintetében, ám ha intenzív sporttevékenységet végzünk, ha nagyobbak, erősebbek, vagy épp gyorsabbak szeretnénk lenni akkor a helyzet még inkább kiélezett! Keményen edzel, tisztában vagy a táplálkozás szerepével, de a multivitaminod is rendben van? Olyan formulát választottál ami garantálja, hogy az elvégzett edzések valóban produktívak legyenek és a bevitt tápanyag tökéletesen hasznosuljon? Ha a válasz nem, vagy nem tudom, akkor rossz úton jársz! Biztosnak kell lenned abban, hogy a munkád nem lesz eredménytelen! Ezért fejlesztettük ki az ACTIVITE SPORT-ot!

SZABADALOMMAL VÉDETT ANABOLIKUS ENZIM RENDSZER

A hagyományos multivitaminok csak nagyon kis mértékben javítják az elfogyasztott ételekből származó tápanyagok hasznosulását. Az ACTIVITE SPORT az Anabolase enzimkeverék segítségével azonban jóval tovább megy. Az Anabolase-t két amerikai szabadalom is védi, és hatékonyságát neves egyetemek tudományos kutatásai igazolták. Nézzük hogyan is működik: a vitaminok és az ásványi anyagok az általános jó egészségi állapothoz és a test optimális működéséhez szükségesek, azonban a makro-tápanyagok, így a fehérjék, szénhidrátok és zsírok azok, melyek igazán meghatározzák a száraz izomépítést, zsírvesztést és teljesítménynövekedést! Az Anabolase egy szabadalmaztatott interaktív tápanyag felhasználás optimalizáló rendszer, mely három fejlett enzimkeverékből, az Aminogen-ből, a Carbogen-ből és a Lipolase-ból áll, és így a makro-tápanyagok teljes körét átfogva tökéletesíti mind a proteinek, mind a szénhidrátok, mind a zsírok felszívódását és hasznosulását.

ANTIOXIDÁNS KEVERÉK

A szabadgyökök károsítják sejtjeinket, így nem csupán általános egészségi állapotunkat rontják, de teljesítményünket is. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az intenzív sporttevékenység tovább fokozza a szabadgyökök termelését. Edzés közben az oxigén felvétel megnövekszik, mely fokozza a reaktív oxigéngyökök képződését és tovább növeli a szervezet antioxidáns szükségletét. Ha nem vagyunk képesek e megnövekedett szabadgyök képződés semlegesítésére, akkor ez károsítja izomsejtjeinket, csökkentve a teljesítményt, rontva a regenerációt és gátolva a növekedést! Az antioxidánsok e károsító hatások ellen dolgoznak! Az antioxidánsok erejét az un. ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) értékkel mérjük, mely a szabadgyök semlegesítő képességet számszerűsíti. Az Activite Sport egy kiemelkedően magas ORAC értékkel rendelkező antioxidáns komplexszel harcol a fokozott szabadgyök képződés ellen!


 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő