Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

MHP Anadrox Pump & Burn 112 Capsules

Ár:
9.590 Ft
Várható szállítás: 2018. december 18.
Egységár: 86 Ft/Caps
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: MHP_Anadrox_Pump_Burn_112_Capsules
Gyártó:
Kiszerelés
112
Íz: Nincs

A termék leírása

MHP ANADROX - PUMP AND BURN!

Az ANADROX Pump & Burn a világ első és egyetlen táplálék-kiegészítője, amely a nitrogén-monoxid (NO) erejét egy teljes spektrumú zsírégető-mátrixszal kombinálja, amely egyszerre produkál drámai anabolizmust, bőrrepesztő bedurranást és olyan erőteljes vazotermikus zsírégetést melyet még sosem tapasztaltál!

Az ANADROX két szabadalommal védett keveréke a NitroFolin és a Thermo-Z7, egyedülálló kombinációja és szinergizmusa révén maximális ütemű nitrogén-monoxid (NO) szintézist és drámai zsírvesztést garantál, egyetlen forradalmian új formulában!

Az ANADROX szabadalommal védett NitroFolin mátrixa a legerőteljesebb nitrogén-monoxid (NO) fokozó hatóanyagok keverékeként drámai vazodilatációt (éfaltágulatot) generál, mely fokozott tápanyag- és oxigénszállítást, extrém izomkeménységét és erezettséget biztosít. A NitroFolin emellett egyfajta zsírégető katalizátorként működik garantálva, hogy a Thermo-Z7 speciális zsírégető keveréke célba érjen. E két hatóanyagmátrixa szoros együttműködésének eredményeként az ANADROX Pump & Burn egyedülálló komplexe átszáguld a testeden és olyan testkompozíció változást produkál, melyre egyetlen más formula sem képes!

BLOKKOLD AZ NO SZINTÉZIST GÁTLÓ FAKTOROKAT!

Az ANADROX a fiziológiailag normális szint fölé emeli a nitrogén-monoxid színtézis ütemét, olyan intenzív izompumpát produkálva, mely korábban elképzelhetetlen volt. A NitroFolin speciális vegyületei ugyanis képesek a nitrogén-monoxid termelést gátló faktorok kiiktatására. Nézzük, hogyan is működik ez a hihetetlenül erős vegyület:
 

Bár az arginin és az arginin származékai, mint az AAKG jelentik a szervezetünk számára a nitrogén-monoxid szintézis alapanyagait, ám számos egyéb kölcsönhatás és faktor befolyásolja e folyamat kimenetelét: így a homocisztein, ADMA, SOA (szuper-oxid anion), SOD (szuper-oxid dizmutáz), és talán a legfontosabb mind közül, a NOS (nitrogén-monoxid szintáz). E faktorok közötti kapcsolatok közvetlenül befolyásolják a nitrogén-monoxiddá alakítható arginin mennyiségét. Teljesen mindegy, hogy mennyi arginint, vagy más arginin analógot (AAKG, arginin-malát, arginin-etilészter) fogyasztunk, ha nem vagyunk képesek a nitrogén-monoxid szintézisben résztvevő egyéb faktorok befolyásolására. Egy egyszerű példával élve, míg az arginin jelenti az üzemanyagot, míg ezen egyéb faktorokból áll össze a nitrogén-monoxid előállítás motorja. Ha a motor nem képes maximális fordulatszámon pörögni, teljesen mindegy, hogy teli van e a tank! A mindent átíró vegyület neve pedig Biofolin!

BIOFOLIN - A SZIKRA, AMELY BEINDÍTJA AZ NO-SZÍNTÉZIS MOTORJÁT!

A Biofolin egy forradalmian új szabadalommal védett hatóanyag, mely egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően képes maximalizálni az arginin nitrogén-monoxiddá alakulását azáltal, hogy fokozza az NO szintézist meghatározó egyéb faktorok aktivitását!
A Biofolint a terület vezető szakemberei az egyik legnagyobb áttörésként emlegetik a nitrogén-monoxid termelés természetes fokozásának terén és most az MHP elhozta a testépítés világába is!

 

A kutatók szerint a Biofolin a hiányzó láncszem, amit eddig hiába kerestek az arginin nitrogén-monoxiddá alakításának optimalizálása érdekében. És találd ki mi történik, a Biofolint az argininnel kombináljuk? Utolérhetetlen bedurranás!

Az MHP tudósai azonban még itt sem álltak meg a Nitrofolin megalkotásakor és bevetettek egy másik, szintén áttörést jelentő technológiát, a PDE-5 antigén technológiát!

NYÚTSD EL A HATÓIDŐT A PDE-5 ANTIGEN TECHNOLOGIÁVAL!

Az (NO) molekula élettartamának meghosszabbítás a PDE 5 antigén technológiával.

Az óriási nitrogén oxid molekula mindössze néhány másodpercig található meg a vérben, még tartós adagolás esetén is. Az ANADROXTM egyedülálló PDE-5 technológiája képes ezt megváltoztatni.  Ha használtál már NO fokozót, akkor ismerned kell a hatás kiábrándítóan rövid élettartamát, azt a bizonyos "ellaposodási" fázist, ami a bedurranás elmúltával köszönt be. A folyamatos és tartós izomkeménység és teltség, még az elnyújtott adagolást ígérő termékeknél sem következett be. Be kell vallanunk, hogy e bedurrant állapot hosszabb távú fenntartása nem könnyű, ám nem is lehetetlen, csupán fel kell ismernünk egy a szervezet által termelt, ám ismeretlen vegyület szerepét ez az un foszfodiészteráz-5.

Az MHP kutatói annak érdekében, hogy meggátolják a PDE-5-t abban hogy a cGMP-t  GMP-vé alakítsa át, egy egyedülálló  PDE-5 antigén technológiát alkalmaztak, melynek segítségével a cGMP hosszabb ideig maradhat aktív a véráramban. Az ANADROX használatával tehát nem csak a nitrogén-monoxid termelése növekszik a nitrogén-monoxid fokozók teljes spektrumának a segítségével, -de az új PDE-5 antigén technológiának köszönhetően a nitrogén-monoxid molekulák élettartama is megnő.

A fokozott nitrogén oxid termelés és megnövelt élettartam együttes hatására egy olyan "kumulatív " állapot jön létre, mely drámai mértékű és sosem tapasztalt időtávú izompumpát generál!

Az ANADROX azonban nem áll meg a bedurranás fokozásánál. Ha sziklakemény izmokat akarsz, úthálózat szerű erezettséggel akkor az ezt fedő zsírrétegtől is meg kell szabadulnod!

Az ANADROX az első nitrogén-monoxid formula, amely egy drámai erősségű vazotermikus zsírégető mátrixot is alkalmaz. E speciális keverékben a nitrogén-monoxid úgy működik, mint egy nukleáris reaktor, és beindítja az ANADROX zsírégető mátrixát - a Thermo-Z7-et!
 

Az ANADROX-ot egy egyedülálló vazotermikus technológiával tettük tökéletessé. Nézzük hogyan is működik! A szervezetben felszaporodó nitrogén monoxidnak köszönhetően az izmok vérrel telnek meg, melynek eredményeként a plazma térfogat csökken és a Thermo-Z7 zsírégető mátrix sokkal koncentráltabban lesz jelen a véráramban. Ez a zsírégető mátrix semmilyen más jelenleg kapható termékhez nem hasonlítható. A Thermo-Z7 a szervezet zsírégető folyamatait egy soklépcsős mechanizmuson keresztül kapcsolja maximális fordulatszámra, olyan klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőkkel, mint a 7-Keto és Advantra Z,  oktopamin, szinefrin, hordenin, N-metiltiramin és tiramin. A nitrogén-monoxid pedig egyfajta katalizátorként működve megsokszorozza a Thermo-Z7 zsírégető hatását. A bekövetkező vazothermikus reakció drámai zsírcsökkentést indít el, melynek eredménye extrém definíció és az erezettség.

Nézzünk szembe a tényekkel, azért járunk a terembe, hogy hatalmasak és penge élesek legyünk, és eszünk ágába sincs feláldozni a definíciót a méret oltárán -ez az amiért az ANADROX-ot kifejlesztettük. Az első és egyetlen vazotermikus NO formula! Fékezhetetlen anabolizmus, emberfeletti bedurranás és erezettség, kirobbanó energiaszint és mély penge éles definíció! Az ANADROX a tökéletes formula ha hatalmas és porszáraz akarsz lenni!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő