Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

Muscle Tech Clear Muscle 168 Capsules

Egységár: 95 Ft/Caps
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: Muscle_Tech_Clear_Muscle_168_Capsules
Gyártó:

A termék leírása

MUSCLETECH CLEAR MUSCLE

Edz keményen, táplálkozz helyesen, és használd azt a formulát, ami klinikailag igazolt hatékonysággal garantál drámai ütemű száraz izom- és erőszint növekedést, és alig 12 hét alatt olyan testkompozíció-változást generál, amilyenre korábban semmilyen más legális formula sem volt képes! Ez az, amit a Tampa Egyetem kutatásában résztvevő alanyok is tettek! A kutatásban komoly edzésmúlttal rendelkező alanyok vettek részt, a fenti program szerint edzettek, és a MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ kulcsösszetevőjével egészítették ki étrendjüket! Az eredmények pedig még a legtöbbet tapasztalt szakembereket is letaglózták...

A BETATOR™ EGYETLEN HOZZÁFÉRHETŐ FORRÁSA A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE!

FORRADALMI ÁTTÖRÉS A TAMPA EGYETEM KUTATÁSA SORÁN

A neves Tampa Egyetemen egy kettős vak, placebo kontrollált kutatás során az alanyok egyik csoportja BetaTOR™-ral a MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ kulcsösszetevőjével egészítette ki étrendjét, míg a másik csoport placebót kapott! Mindkét csoport alanyai ugyanazt az intenzív edzés-protokollt használták a vizsgálat 12 hete során! Az eredmények pedig letaglóztak mindenkit...

A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ kulcsösszetevőjét fogyasztó alanyok a vizsgálat 12 hete alatt 7,4kg száraz izmot pakoltak magukra, míg a placebót fogyasztó alanyok 2kg-ot!

1 ISMÉTLÉSES MAXIMUM (RM) NÖVEKEDÉS

A több, mint 3,5-szeres száraz izomnövekedés mellett, a MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ kulcsösszetevőjét fogyasztó alanyok több mint 3-szor akkora erőnövekedést értek el a 12 hét alatt, a fekvenyomásban, guggolásban, felhúzásban elért 1 ismétléses maximumok tesztelése során!

NINCS EGYETLEN HASONLÓ LEGÁLIS FORMULA SEM A PIACON!

A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ egy forradalmi áttörés a száraz izomépítés világában! A korábban sokat kutatott és igazolt HMB egy speciális származékát tartalmazza, mely a klinikai kutatások során olyan ütemű száraz izom- és erőnövekedést generált, amilyenre korábban semmilyen más összetevő sem volt képes! A kutatási eredmények publikációját követően az iparág legtöbbet látott és tapasztalt szakemberei is le voltak nyűgözve!
A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ az első és egyetlen formula a piacon, mely a BetaTOR™-t tartalmazza! Ez az egyetlen termék a piacon, amiben ezt megtalálod, és ami olyan drámai ütemben fogja megváltoztatni a testkompozíciód, amilyenről a legmerészebb álmaidban sem álmodtál! A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ speciális folyadékkapszulája olyan formában biztosítja ezt a forradalmi összetevőt, ami gyakorlatilag tökéletes hasznosulást garantál!

A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ forradalmi összetevője a BetaTOR™, egy ultra-koncentrált anabolikus erőmű. Valójában, ennek a speciális összetevőnek az 1 grammnyi dózisban történő beviteléhez, és anabolikus erejéhez (ami pontosan egy adag MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™-ben található) 200 gramm tejsavó fehérjét kellene elfogyasztanod!

HOGYAN MŰKÖDIK CLEAR MUSCLE™?

A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ aktív hatóanyaga a "p70S6k/mTOR" anabolikus jelátviteli útvonalat veszi célba, ami gyakorlatilag a fehérjeszintézist, és így az izomnövekedést szabályozó fő jelátviteli útvonal! Ha képesek vagyunk fokozni az ebben résztvevő faktorok aktivitását, akkor az izomnövekedés gépezete beindul! De ami különleges ebben a hatóanyagban, hogy egy másik jelátviteli útvonalon is kifejti hatását és az az UPPP (ubiquitin-proteoszóma-proteolitikus jelátviteli útvonal). Ez egy katabolikus útvonal, melynek aktivitásának fokozódásával, a proteinlebomlás fokozódik. A MUSCLETECH CLEAR MUSCLE™ pedig képes csökkenteni ennek a jelátviteli útvonalnak az aktivitását! Az eredmény tehát maximális fordulatszámra kapcsolt anabolizmus (p70S6k/mTOR) és blokkolt katabolizmus (UPPP)!

Egy kapcsolódó kutatás során a kutatók a BetaTOR™ akut hatását vizsgálták az izomnövekedésre és katabolikus folyamatokra. A vizsgálat eredményei szerint a BetaTOR™ egyetlen adagjának elfogyasztása 150 perc elteltével 70%-kal emelte a fehérjeszintézis aktivitását miközben 56%-kal csökkentette az izomlebomlást mérő markerek szintjét!


 

 

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő