Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

Universal Nutrition Animal Whey 1810g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: Universal_Nutrition_Animal_Whey_1810g_sutikrem
Gyártó:

A termék leírása

UNIVERSAL ANIMAL WHEY

ALAPVETŐ! Sokaknak ez egyszerűt, hétköznapit, triviálist jelent... semmi különös, és izgalmas. Másoknak azt jelenti nélkülözhetetlen! Valami, ami nélkül nem élheted a napjaid, valami, ami része annak a körforgásnak, amiben benne vagy, része annak az útnak, amit jársz! Mind tudjuk, hogy a fehérje ALAPVETŐ tápanyag, ha a cél a nagyobb és erősebb izmok elérése. Az izmok elsődleges építőanyaga, aminek fogyasztásában nincs pardon, és nem ismerhetünk kompromisszumokat.


Csirke, tonhal, steak. Életünk állandó kísérői, a legalapvetőbb tápanyagaink. Nap-nap után megesszük a szükséges mennyiséget belőlük, mert tudjuk, hogy ez ALAPVETŐ céljaink eléréséhez. De mindez rengeteg munkát, előkészületet igényel, és sokszor nem lenne rossz egyszerűsíteni a folyamaton, gyorsítani, gördülékenyebbé tenni, megspórolni néhány órát, de persze kompromisszumok megkötése nélkül.


A táplálék-kiegészítők piaca ezért van napjainkra tömve a fehérje-formulákkal, és étkezést helyettesítőkkel. Ezekhez a formulákhoz nem kell más csak egy shaker és némi folyadék. Bárhol vagy, bármikor, pillanatok alatt elkészítheted és elfogyaszthatod azt a fehérjemennyiséget, ami ALAPVETŐ izmaid táplálásához, és a konstans fehérjebevitel biztosításához. Ma már alig van olyan hardcore atléta, akinek ne lenne a konyha szekrényében egy nagy doboz protein. De a piac rossz irányt vett és a formulák többsége egyre többet áldoz az íz és fogyaszthatóság oltárán a minőség kárára.


Nos, itt volt az idő, hogy megalkossuk azt a formulát, ami sem minőségben, sem íz világában nem ismer kompromisszumokat, a legmagasabb követelményeknek is megfelel...azt a formulát, ami minden hardcore atléta ALAPVETŐ választása lehet...azt a formulát, ami méltó lehet az ANIMAL vonalhoz!


Az elmúlt évtizedek során az ANIMAL termékek a legkeményebb mag alapvető kiegészítői lettek. Sokat vártunk, hogy a fehérje formulák piacán is megjelenjünk, mert nem akartunk egy újabb középszerű formulát piacra dobni. Olyat akartunk alkotni, ami más, ami több... ahogy az ANIMAL PAK a multivitaminok piacán, az ANIMAL FLEX az ízületvédők piacán, vagy épp az ANIMAL CUTS a zsírégetők piacán: több és más, mint a versenytársai, úgy alkottuk meg az ANIMAL WHEY-t, ami több és más a fehérje-kiegészítők piacán. Egy formula, ami ALAPVETŐ és nélkülözhetetlen!


Az ANIMAL WHEY, a legmagasabb források keveréke, CFM (keresztáramú mikroszűréssel nyert) tejsavó fehérje izolátum, ultraszűrt tejsavó fehérje koncentrátum, emésztőenzimekkel kiegészített mátrixa. A legmagasabb standard a fehérje kiegészítők világában, mely joggal viseli a vasak világának egyik legikonikusabb nevét és jelképét a dobozán...a jól ismert ANIMAL feliratot!


 

 

 

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő