Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk. Elfogadom
Termékek Menü

Unod a natúr csirkét?

Unod a natúr csirkét?

Eleged van már a natúr csirkéből? Nekem is. Unalmas, száraz is néha..épp ahogy sikerül.

De itt van nekünk Attila a #fittcsajok.hu szakácsa, aki legutóbb megtanította nekünk a tökéletes rizs elkészítését,

most feldobja a natúr csirkénket is.
 

Mustáros-magos csirkemell, koktélparadicsomos rukkola salátával

 

Hozzávalók:  

  • 20dkg csirkemell
  • Egy evőkanál mustár
  • Kávés kanál méz
  • Lenmag
  • Szezámmag
  • Hántolt napraforgómag(szotyi)
  • Oliva olaj
  • 20dkg koktél paradicsom
  • 300gr rukkola

A Csirkemellet kicsit megkloffoljuk,majd forró teflonos serpenyőbe egy evőkanál oliva olajat csorgatunk.(nem minden oliva olaj alkalmas sütésre erre ügyeljünk.)

A csirkemellet belehelyezzük a serpenyőbe,majd sózzuk,arany barnára sütjük.

Hozzá adjuk a mustárt és a mézet egyidőben,(vigyázz könnyen meg éghet)kis pirítás után a magvakat is (vigyázz a magvak pattoghatnak hőhatására)majd 1 perc elteltével kész az ételünk fő alkotó eleme.

A koktél paradicsomot megmossuk, majd félbe vágjuk.Rukkolát szintén meg mossuk. Keverőtálba rakjuk, és alaposan össze keverjük.(vigyázz a paradicsom könnyen törhet, használj keverő fakanalat vagy csipeszt.)

 

Tálalás: Tányér közepébe helyezzük a salátánkat, ízesítjük oliva olajjal ,igény szerint balzsamecettel, majd ráhelyezzük a magvas csirkemellet.

 

Fogyasszátok egészséggel, ha kipróbáltátok küldjetek róla képet Facebookon.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Receptek